HAKKIMIZDA

1998 yılından bu yana sizlere hizmet ettiğimiz Mali Müşavirlik büromuzda, her zaman mükelleflerimizin fayda ve başarısını esas almaktayız. Mevzuatı güncel ve titizlikle takip etmekte ve mesleğimizi güven esasıyla 25 yılı aşkındır sürdürmekteyiz.

Hem Türk ve hem de yabancı ortaklı firmalara, elde etmiş olduğumuz bu bilgi ve tecrübeyi vermekten gurur duyuyoruz. Değerli ekibimizle Türkçe ve İngilizce hizmet vermekteyiz.  Türk mükelleflerimiz için yerel tüm mevzuatı yakından takip etmekle beraber, yabancı mükelleflerimizin Türkiye’ye yatırımlarında önemli sektör ve pazar araştırmaları yürütmekteyiz.

Hedefimiz müşterilerimizin iş akışı sırasında karşılaşacakları sorunları çözüme ulaştıracak en doğru ve güvenilir bilgiyi en kısa sürede elde etmelerini sağlamaktır.

İlk sıraya müşteri memnuniyetini koyan anlayışımız, gerektiğinde değil her zaman mükelleflerimizin yanında olma düşüncemiz, işlerinde başarılarına destek olma amacı taşımaktadır. Hüseyin Sevin Mali Müşavirlik olarak firmanıza ve size katma değer oluşturmak bizim için çok önemli. Özellikle yeni Türk Ticaret Kanunu ve sürekli değişmekte olan Vergi ve Yatırım Teşvik Mevzuatı ile ilgili sizleri hızla bilgilendirmek, ticari yarışta en iyi konumda olmanızı sağlamaya hazırız.

SMMM Hüseyin Sevin