HİZMET BÖLGELERİMİZ

Günümüzde gelişen teknoloji ve bu teknolojiye devlet kurumlarının tam uyumu ile tüm yasal beyanname ve bildirimler elektronik ortamda verilebilmektedir. Bu nedenle ve mevcuttaki mükelleflerimizin çeşitliliği nedeniyle tüm Türkiye’ye rahatlıkla hizmet vermekteyiz. Mevcuttaki mükelleflerimiz İstanbul, Mersin, İzmir, Adana, Eskişehir, Hatay, Kocaeli, Bursa, Antalya, Ankara vb. çeşitli şehirlerimizdeki Türk ve Yabancı mükelleflerdir.

Türkiye’nin herhangi bir ilindeki mükelleflerimizin, tüm muhasebe işlem ve süreçlerini İstanbul merkezimizden yönetmekte, vergi, sigorta ve muhasebe kayıtlarını tamamlamaktayız. Aylık oluşan gelir-gider belgeleri kargo vasıtası ile tarafımıza gönderildiğinde yukarıda saydığımız tüm işlemleri gerçekleştirip, şirket yöneticilerine raporlama yapmaktayız.

Talep edilmesi durumunda mükelleflerimizin kendi işletmesinde, yerinde etkin bir muhasebe defter tutma sistemi kurabiliriz. İhtiyaç dahilinde, kendi işletmesinde, muhasebe sistemini takip edecek personel konusunda yönlendirme de yapmaktayız. Personelin mesleki eğitimi ve denetimini online ya da yüz yüze gerçekleştirip, finansal raporları, şirket yetkililerine yönlendirmekteyiz.

İşletmenizin dinamik ve daha şeffaf yapıya kavuşmasında, devlete karşı vergi ve bildirimlerinin zamanında ve eksiksiz olarak yapılmasında tecrübemiz ve birikimimizle daima yanınızdayız. Bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul dahilinde hizmet verdiğimiz bölgeler;

Adalar
Arnavutköy
Ataşehir
Avcılar
Bağcılar
Bahçelievler
Bakırköy
Başakşehir
Bayrampaşa
Beşiktaş
Beyazıt
Beykoz
Beylikdüzü
Beyoğlu
Büyükçekmece
Çatalca
Çekmeköy
Esenler
Esenyurt
Etiler
Eyüp
Fatih
Gaziosmanpaşa
Gedikpaşa
Güngören
Kadıköy
Kağıthane
Karaköy
Kartal
Kasımpaşa
Küçükçekmece
Laleli
Levent
Mahmutpaşa
Maltepe
Maslak
Mecidiyeköy
Merter
Pendik
Sancaktepe
Sarıyer
Silivri
Sultanbeyli
Sultangazi
Şile
Şişli
Taksim
Tuzla
Ümraniye
Üsküdar
Yeşildirek
Zeytinburnu